Afbeelding
foto Robert Westera

Twee Kampenaren in de prijzen bij Kunstbende Overijssel 2022

Algemeen

ZWOLLE – In poppodium Hedon te Zwolle vond zaterdag 26 maart de voorronde plaats van Kunstbende Overijssel. De jury heeft 62 acts met ruim 120 jongeren tussen de 13 t/m 18 jaar beoordeeld. Twee deelnemers uit Kampen vielen in de prijzen. 

De 15-jarige Jasmin behaalde de 2e prijs in de categorie DJ. Kasper, met zijn 13 jaar een van de jongste deelnemers, legde beslag op de 3e prijs in de categorie Muziek. Zij krijgen een coachingstraject op maat, een tas vol optredens, studiotijd, vrijkaarten en goodies, beschikbaar gesteld door diverse instellingen, organisaties en bedrijven uit de provincie Overijssel. 

Over Kunstbende

Kunstbende is een creatief platform voor iedereen van 13 t/m 18 jaar. In de online en offline community kunnen jongeren hun talent laten zien en ontwikkelen in de categorieën Content Creator, Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. 

Kunstbende Overijssel wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds voor Cultuurparticipatie, Provincie Overijssel, Gemeente Zwolle, Gemeente Deventer, Gemeente Enschede, Gemeente Steenwijkerland, Rabobank Nederland, Hervormd Weeshuis en Hedon Zwolle.