Winst en verlies voor KHC

KAMPEN - KHC heeft afgelopen zaterdag een frustrerende 2-1 nederlaag geleden bij Nunspeet. Vier dagen eerder won een goed spelend KHC met 5-1 van SVI.

KHC kwam in de 26ste minuut op achterstand. Hushan Ali bracht KHC vlak voor rust langszij. Na rust liet Ali twee goede kansen liggen en scoorde Nunspeet. Daarna kreeg KHC goede kansen, maar bleef de verdiende gelijkmaker uit. Zo kopte Leroy Knol tegen de kruising.

Vier dagen eerder wist KHC wel veelvuldig het net te vinden tegen SVI. KHC liep voor rust weg naar 4-1 via treffers van Jorik Schuur (2), Leroy Knol en Hushan Ali. In de tweede helft speelde KHC solide en gaf het nauwelijks iets weg. In de blessuretijd maakte Boaz Smits de 5-1. Karim Gabara maakte in deze wedstrijd zijn rentree voor KHC

Sterk Go-Ahead
verliest in Apeldoorn

APELDOORN - Go-Ahead Kampen speelde zaterdag een goede wedstrijd, maar verloor wel met 3-0 van CSV Apeldoorn.

Go-Ahead was in de eerste helft verschillende keren gevaarlijk, maar zag CSV Apeldoorn in de 30ste minuut de score openen. Negen minuten later raakte Reza Hosseini de lat. Na rust was het gevaarlijk voor beide doelen. In de 70ste minuut kwam CSV Apeldoorn op 2-0 via een benutte strafschop. Dat was het breekpunt in de wedstrijd. Go-Ahead kon zich niet meer oprichten en moest ook nog de 3-0 toestaan.