Prijzen voor Wilhelmina

WESTERHAAR - Verschillende teams van Wilhelmina zijn in de prijzen gevallen bij de laatste plaatsingswedstrijd voor D- en E-teams in Westerhaar.

Bij de E-instapteams was er een tweede plek voor Liza Dokter en Ella Mobin. Maud Bosman en Elin Beke eindigden als derde. Bij de trio’s legden Elissa van Houdt, Thamar Vierhout en Myrthe Kloosterman beslag op de tweede plaats en Nynke Steenhuis, Maartje Karsten en Marjet Boer op plaats drie.

Bij de E-jeugdteams behaalden Lizah Vos en Wende Bontje een eerste plaats met een strakke oefening. Hasse van der Scheer en Vienna Velinga wonnen een zilveren medaille met een vrolijke oefening. Beide duo’s hebben zich geplaatst voor het Oost Nederlands kampioenschap.

Nina Reil, Lieve van der Meer en Amélie van der Kolk pakten goud bij de E-junioren. Mirre van Nieuwkerk en Sarah Brink eindigden als derde. Beide duo’s gaan door naar het Oost Nederlands kampioenschap.

Bij de E-senioren was er bij de trio’s goud voor Jade Dijkman, Marit de Velde en Geanne Wolfs. Het zilver ging naar Mila Woning, Juliët Jonker en Hanna Hoksbergen. Bij de mixparen eisten Marco Nieuwenhuis en Mieke van der Velde het goud voor zich op. Alle genoemde teams bij de E-senioren gaan door naar het Oost Nederlands kampioenschap.

In de laatste wedstrijdronde verdiende het trio Roos Schreuder, Lotte Starke en Isabel Goosen een gouden medaille.