Kamper Kogge zoekt vrijwilligers

KAMPEN – De schippers van de Kamper Kogge laten op twee zaterdagen vrijwilligers kennis maken met  dit unieke nagebouwde koggeschip. 

Zij krijgen tevens training in het zeilen en varen met deze kustvaarder. Ook wordt uitleg gegeven over de bouw van het schip en de namen van de scheepsonderdelen.
De instructiedagen worden gehouden op 30 april en 1 oktober en duren van 11 uur tot 15 uur. Aanmelden kan bij: reservering@kamperkogge.nl
Voor het komende seizoen zijn er weer diverse tochten gepland in binnen- en buitenland. Nieuwe vrijwilligers zijn daarbij zeer welkom.

Tigerclub

KAMPEN - Liefhebbers van muziek uit de jaren zestig en zeventig hebben twee jaar niet kunnen genieten van de Tigerclub. Corona verstoorde het maandelijkse feestje, georganiseerd door Jac Ruiten en Rob van der Weerd. Op 1 mei is er weer een optreden.

Die avond speelt de band West Coast uit Den Haag covers uit de jaren zeventig. Het optreden vindt plaats in De Vier en begint om 16:00 uur. Entree kost 12 euro in de voorverkoop en 14 euro aan de zaal. Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Vier, De Lantaarn en Goossen.
Dit jaar vindt de Tigerclub drie keer plaats. De volgende editie is op 15 oktober (locatie volgt) en de laatste editie op 16 december in de Stadsgehoorzaal.

Alzheimer Trefpunt

KAMPEN - Alzheimer Trefpunt houdt maandagavond 2 mei een informatieavond over wat verstandig is om te regelen als een naaste dementie krijgt. Notaris Hil Herweijer vertelt hierover.

Locatie: Tuinkamer van Ma Greet, Burgwal 45. Aanvang 19:30 uur.