Live-muziek op de Plantage

KAMPEN - Op Koningsdag is op de Plantage akoestische live-muziek te horen van twee Kamper acts. Van 14:00 tot 17:00 uur spelen Kim en Nick en van 17:00 tot 19:00 uur Daan en Jos.

Daan (Kerkhof) en Jos (Kalter) zijn bekend van de Kamper band Midnight Madness waarbij Daan gitaar speelt en Jos de zang voor zijn rekening neemt. Met die band spelen zij moderne poprock covers. Als duo steken zij die muziek in een akoestisch jasje.

Kim & Nick

Kampenaren Kim en Nick speelden eerder samen in Rock en Roll band The Reckless Beats. Als akoestisch duo nemen zij wat gas terug en spelen zij smaakvolle covers van Rock ‘n Roll tot Soul, van Evergreens tot de laatste top 40 hits.

Orgelconcert

KAMPEN - Gert van Hoef geeft op Koningsdag een concert op het hoofdorgel van de Bovenkerk. Hij speelt bekende liedbewerkingen van onder andere Zwart, Mulder en Karg-Elert.

Zie voor het hele programma www.debovenkerk.nl/orgelconcerten. Het concert begint om 16:30 uur en de deuren gaan open om 16:00 uur. Digitaal betalen is mogelijk.

Harpiste in De Burgwal

KAMPEN - Harpiste Lavinia Meijer (1983), winnares van de Nederlandse Muziekprijs, geeft vrijdag 29 april een optreden in De Burgwal met de voorstelling ‘Untitled #2'.

Geïnspireerd door haar samenwerkingen met artiesten als Philip Glass, Iggy Pop, Ludovico Einaudi en Laurie Anderson bouwt Lavinia met aan een veelomvattend repertoire.
Aanvang 20:30 uur. Kaarten verkrijgbaar via www.deburgwal.com.