Film voor kinderen uit Oekraïne in Filmhuis

KAMPEN - Op zaterdagmiddag 30 april is er voor alle Oekraïense kinderen en hun begeleiders in Kampen en IJsselmuiden gratis toegang voor de animatiefilm ‘Sing 2’. 

De film is in het Oekraïens nagesynchroniseerd. Om te reserveren stuurt u een mailtje naar: info@filmhuiskampen.nl onder vermelding van het aantal personen. De antwoordmail is uw toegangsbewijs.
Om 14.00 uur van harte welkom in het Vestzaktheater van de Stadsgehoorzaal, Burgwal 84 Kampen.

Open huis in de Goede Herderkerk tijdens Vrijmarkt

IJSSELMUIDEN - Net als voorgaande jaren is het gebouw de Goede Herderkerk (van de NGKV gemeente in IJsselmuiden) traditiegetrouw gastvrij open voor de bezoekers van de vrijmarkt tijdens Koningsdag op 27 april. 

De organisatie vertelt: "Buiten schenken we koffie, thee en limonade. Daarbij serveren we zelfgemaakte koek, gebakken door onze gemeenteleden. In het kerkgebouw is dominee Maliepaard aanwezig met een expositie van zijn schilderijen. Het thema van de tentoonstelling is: Zie, Ik maak alle dingen nieuw!"

De Goede HerderKerk is gevestigd aan de Burg. van Engelenweg 175 in IJsselmuiden. We zijn open van 10.00 tot 15.00 uur en alles is gratis. "We vragen alleen een vrijblijvende gift ten behoeve van hulp aan Oekraïne."