Set Up weer nipt onderuit tegen CSV

ZWOLLE - De volleyballers van Set-Up hebben voor de twee keer op rij nipt verloren van CSV. Ook dit keer wonnen de Zwollenaren met 3-2.

In de eerste set ging het gelijk op. CSV won uiteindelijk deze spannende set met 29-27. Daarna kwam Set-Up met een goede reactie. De IJsselmuidenaren sleepten de tweede set binnen met 19-25. In de derde set waren de krachtverschillen wederom niet groot, evenals in de eerste set. Ook dit keer ging de winst in een gelijkwaardige set naar Zwolle: 25-23. In de vierde set draaide Set-Up de rollen om door met 22-25 te winnen. Uiteindelijk won CSV de wedstrijd door de beslissende vijfde set met 15-12 naar zich toe trekken. 

KV DOS Kampen viert jubileum

KAMPEN - KV DOS Kampen/Veltman bestaat dit jaar 85 jaar. Dat viert de korfbalvereniging komende zaterdag met tal van activiteiten.

Overdag zijn er vanaf 10.30 uur verschillende activiteiten, zoals een clinic voor de F- tot en met B-jeugd, sponsorschieten, een spellencircuit vanaf de B-jeugd. ’s Avonds is er een foodtruck aanwezig en is er disco voor de jeugd met DJ Nieck. De avond wordt afgesloten met een feestavond met dezelfde DJ.

Freestyle voetbalclinic bij Go-Ahead

KAMPEN - De meidenafdeling van Go-Ahead Kampen houdt vrijdag 29 april van 14.00 uur tot 15.00 uur een freestyle voetbaltraining voor meiden. Tijdens deze exclusieve voetbaltraining komen de vetste moves en skills aan bod die je zelf op het veld of straat kunt toepassen.

De clinic wordt gegeven door Jasmijn Janssen. Zij is al 7 jaar actief als freestyle voetbalster en heeft deelgenomen aan meerdere nationale- en wereldkampioenschappen.

Go Ahead Kampen is al vanaf 2014 actief in het meidenvoetbal en heeft inmiddels de grootste meidenafdeling in Kampen. "De groei van de afgelopen jaren heeft gezorgd voor een sterk fundament van meer dan 130 meiden en vrouwen. Daarnaast is er ook aandacht voor de ontwikkeling van de meiden”, zo laat Go-Ahead weten. 

Maar ook voor ontspanning is aandacht. Zo hebben de meidenteams twee keer deelgenomen aan een internationaal meidentoernooi in Denemarken en in 2023 gaan de meidenteams dat weer doen. De freestyle clinic is voor alle meiden van 9 tot en met 16 jaar, start om 14.00 uur en duurt tot circa 17.00 uur (opgeven via goaheaddames@gmail.com).