Afbeelding
Foto: Set-Up

Verliezend Set-Up sluit competitie goed af

Sport

IJSSELMUIDEN - De volleyballers van Ten Brinke Set-Up hebben het seizoen goed afgesloten. Koploper SSS was een maatje te groot en won met 1-3, maar Set-Up speelde goed en wist af te sluiten met een lekker gevoel.

Set-Up was erop gebrand om het seizoen goed af te sluiten. Dat was te zien in de eerste set. Er werd prima gespeeld en bijna elke pass kwam goed aan het net. Door een flinke servicedruk kwam de tegenstander er niet zo heel goed door met de aanval. Uiteindelijk won SSS deze set nipt met 23-25

In de tweede set trok Set-Up deze goede lijn door. Iedereen was gretig en ging er vol voor. Deze set wisten de IJsselmuidenaren te winnen met 25-21. Daarna ging het minder bij Set-Up. SSS pakte deze set relatief eenvoudig met 16-25. 

Daarna wist Set-Up zich enigszins te herpakken, maar de tegenstander was simpelweg beter. In deze set was er een publiekswissel voor Louwe van den Bos. Hij stopt en speelde zijn laatste wedstrijd voor Set-Up. 

De ploeg uit IJsselmuiden is geĆ«indigd op een negende plek in de eerste divisie A en heeft Voorsterslag/VC Zwolle en Apollo 8 achter zich weten te houden. 

Gerard Meijeringh