Muziek van Nick en Marye tijdens SOLO

KAMPEN – In ’t Ukien wordt vrijdag 13 mei onder de naam ‘SOLO’ vanaf 20:00 uur een avond gehouden voor mensen zonder partner.

Met een hapje en drankje kan genoten worden van een live optreden van Nick en Marye. Akoestische muziek met liedjes van onder andere Cat Stevens, Elvis Presley en Amy Winehouse. De toegang is gratis. Locatie: Korteweg 4.

AMDG zoekt oud-leden voor afscheid Han Koek

KAMPEN - Vanwege zijn aanstaande pensionering neemt dirigent Han Koek komende zomer afscheid van AMDG. Hij was 16 jaar muzikaal leider van dit orkest en stond onder andere aan de basis van de buitenconcerten op de Nieuwe Markt en tijdens de Hanzedagen.

Voor een mooi afscheid wil AMDG oud-leden die onder Han Koek hebben gespeeld nog één keer met elkaar laten musiceren. Op zaterdagmiddag 2 juli wordt er met elkaar gerepeteerd en rond 16:00 uur leidt Han het samengestelde orkest voor de laatste keer in een miniconcert. Oud-leden die mee willen doen kunnen zich melden via a.j.vahl@gmail.com of via pgtegelaar@gmail.com.

S©oolkids-project

IJSSELMIUIDEN - Show- en Drumfanfare Oranje start binnenkort weer met een gratis S©oolkids-project voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar die het leuk lijkt om in een muziekorkest te spelen.

Aanmelden kan via scoolkids@oranje-ijsselmuiden.nl of bij coördinator Heidy van den Brink, (06) 108 827 58. De kinderen worden dan uitgenodigd voor de informatieavond op 11 mei waar ze verschillende muziekinstrumenten kunnen zien en proberen.