IJsseldelta Fietsvierdaagse

REGIO - Van woensdag 18 tot en met zaterdag 21 mei vindt in samenwerking met de ANWB een nieuw initiatief in de IJsseldelta plaats: de IJsseldelta Fietsvierdaagse. Vier routes van ongeveer 45 kilometer voeren de deelnemers langs mooie plekken in de IJsseldelta.

De IJsseldelta Fietsvierdaagse wordt georganiseerd door de Gebiedscoöperatie IJsseldelta in nauwe samenwerking met de ANWB en IJsseldelta Marketing. Iedere dag is er een route van ongeveer 45 kilometer uitgezet door ANWB vrijwilligers. Starten kan tussen 8:30 uur en 12:00 uur vanaf een vooraf vastgesteld startpunt waarbij ook in de buurt geparkeerd kan worden. Onderweg worden de deelnemers bij bezienswaardigheden uitgenodigd om meer te ontdekken over het weidse en waterrijke gebied. De laatste dag (zaterdag 21 mei) is ook IJsseldeltadag.
Voor wie alle vier de dagen wil deelnemen aan de IJsseldelta Fietsvierdaagse is er een voordelig passe-partout ticket beschikbaar. Overnachten kan bij verschillende accommodaties in het gebied. Daarnaast zijn er ook dagtickets beschikbaar voor deelname op 18, 19, 20 of 21 mei. Tijdens de IJsseldeltadag kan iedereen gratis deelnemen aan de IJsseldelta Fietsvierdaagse. Hiervoor moet wel een 0 euro ticket worden aangeschaft. Alle informatie, inclusief het bestellen van tickets en diverse overnachtingsmogelijkheden, zijn te vinden op ANWB IJsseldelta Fietsvierdaagse tickets met korting | ANWB.  

Zeemanskoor houdt open repetitie

KAMPEN - Zeemanskoor de Ketel Binken houdt dinsdag 17 mei in de Quintuszaal van Quintus een open repetitie. Van 19:30 tot 21:30 uur zijn belangstellenden welkom.

Het koor wordt begeleid door een eigen combo en door accordeon leerlingen van Quintus.