Durmusoglu: 'Dit is zo frustrerend'

(door Gerard Meijeringh)

KAMPEN - Voor KHC was het een hard gelag. Met drie punten had de ploeg zich veilig kunnen spelen, maar door de late gelijkmaker van Go-Ahead Kampen bleef een schamel punt over. Nu moet KHC nog oppassen dat het niet in de problemen komt in de eerste klasse D, al is de marge met de gevarenzone best groot te noemen; zes punten en daarnaast heeft KHC een veel beter doelsaldo.

KHC-trainer Kenan Durmusoglu vroeg zich af waarom de scheidsrechter maar liefst tien minuten blessuretijd bijtrok. 

“Waar haalde hij dat vandaan? De jongens doen er alles voor en vervolgens worden we als team benadeeld. Wat er vandaag is gebeurd, is zo frustrerend.” 

Het is alweer de twaalfde remise voor KHC in dit voetbalseizoen. En voor de tweede keer dit seizoen slaagde KHC er niet in om een voorsprong tegen Go-Ahead vast te houden. En enkele weken lukte KHC dat ook al niet tegen DOS Kampen. 

Ondanks de meevaller voor Go-Ahead was interim-hoofdtrainer Hans van Zuiden van Go-Ahead niet opgewekt. "Ik heb een heel slechte wedstrijd gezien. In de eerste helft probeerden we het verschil nog wel te maken, maar lag het tempo veel te laag. We voetbalden niet goed door en hanteerden te snel de lange bal”, aldus Van Zuiden,.

De trainer van Go-Ahead was helemaal niet te spreken over zijn ploeg in de tweede helft. "We waren niet scherp in de duels. We lieten KHC het heft in handen nemen. KHC legde er energie in, wij niet. Ik ben de afgelopen tijd heel positief geweest over de veerkracht in ons team, maar vandaag heb ik me afgevraagd wat we collectief aan het doen waren. Wat er in de slotfase gebeurde is natuurlijk bizar. Voor KHC is dit heel zuur.”