Dinsdag 28 juni

Inloopspreekuur OV-reisadvies

13:30 uur |  

KAMPEN - Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locatie geven OV-ambassadeurs advies en tips aan 55-plussers over het reizen met trein of bus. 

Het eerstvolgende inloopspreekuur is op 28 juni van 13:30 tot 15:00 uur in de Stadskazerne/Ontwikkelplein. Voor meer informatie en alle activiteiten: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Orgelconcert Jaap Zwart in Buitenkerk

20:00 uur |  

KAMPEN - Organist Jaap Zwart is dinsdagavond 28 juni te beluisteren in de Buitenkerk. Hij bespeelt daar het fameuze Hinsz-orgel uit 1754. Het concert begint om 20:00 uur. Gratis toegang, collecte bij de uitgang.

Donderdag 30 juni

Maranatha-avond met Jacques Brunt

19:45 uur | Hatikvah 

Op donderdag 30 juni wordt er een interkerkelijke Maranatha-avond georganiseerd aan het Tasveld 30 in IJsselmuiden. Jacques Brunt komt voor de tweede keer spreken over het thema ‘Gemeente-zijn in de Eindtijd’.

Vrijdag 1 juli

Open vrouwenochtend in Kamperveen

9:30 uur |  

KAMPERVEEN – In de Hervormde Kerk aan de Hogeweg 49 in Kamperveen wordt vrijdag 1 juli een open vrouwenochtend gehouden. Er is samenzang en Annemarie van Heijningen-Steenbergen zal spreken over het thema ‘Van girlpower naar gracepower’. 

De vrouwenochtend vindt plaats van 9:30 tot 11:30 uur. Deelname kost € 7. Opgeven vóór 24 juni via mvanwinkelen@gmail.com.

Reyersdam Bingo

19:30 uur |  

Laatste bingo van dit seizoen. Wij hopen dat u allen weer meespeelt!

Beiaardconcert

19:30 uur |  

KAMPEN - De Amsterdamse beiaardier Gideon Bodden geeft vrijdagavond 1 juli een concert op het carillon van de Nieuwe Toren. Het concert begint om 19:30 uur, maar luisteraars kunnen ook later komen.




Zaterdag 2 juli

Stoomdag met Tapijtmuseum als gast

10:00 uur |  

MASTENBROEK - Op zaterdag 2 juli wordt de Olde Mesiene van het Oude Stoomgemaal Mastenbroek in werking gesteld. De Olde Mesiene is die dag onder stoom en ook gemaal Veneriete van het waterschap is open. Locatie: Kamperzeedijk 7 te Genemuiden. De gemalen zijn open van 10 tot 16 uur. De toegang is gratis.

Repair Café

10:00 uur |  

KAMPEN - Op 2 juli is er van 10 tot 13 uur een Repair Café in de Kringloopwinkel aan de Ambachtsstraat 3. 

Picknick in het Park

12:00 uur | Stadspark 

Een laagdrempelig muzikaal samenzijn in het Stadspark onder het genot van een (evt zelf meegenomen) hapje en drankje op zaterdag 2 juli van 13 tot 15 uur

Zondag 3 juli

Lezing Albert Althuis in Lutherse Kerk

10:15 uur |  

Albert Althuis studeerde theologie in Kampen en was jarenlang verbonden aan de lerarenopleiding Windesheim in Zwolle als docent levensbeschouwing en filosofie. In 2020 verscheen zijn boek ‘Waar gaat dit over?’ Op zondag 3 juli houdt hij tijdens de viering een lezing over levensvragen, levensbeschouwing en een geloof dat verandert.

GP GROOT-BRITTANNIË, Silverstone circuit

15:00 uur |  

Ook de GP van Groot-Brittannië kunt u weer op groot scherm kijken in ons gezellige Wijkcentrum.Komt u ook kijken of Max zijn voorsprong verder uitbreid?

ZomerAvondZangdienst

19:00 uur |  

WesterkerkZAZ dienst 3 Juli om 19.00 uurVoorganger Ds E,M.HadnagyOrgel Ajan HubachTrompet Robert Hubach

Openluchtdienst in Kamperveen

19:30 uur |  

KAMPERVEEN – In de tuin van het kleine Gereformeerde Kerkje in Kamperveen/Zuideinde vindt zondagavond 3 juli om 19:30 uur de 15de editie van de openluchtdienst plaats. Joshi van Veen uit Goes geeft deze avond uitleg over een Bijbeltekst. Muzikale medewerking komt van de dames van Kithara en van Highway Worship.