Afbeelding
Foto: aangeleverd

Reünie schippersinternaat Prinses Margriet Zwolle

Algemeen

ZWOLLE - In hotel Zwartewater te Zwartsluis wordt zaterdag 8 oktober een reünie gehouden van het schippersinternaat Prinses Margriet Zwolle. 

Het middagprogramma start om 14:00 uur en is een samenzijn met een hapje en een drankje en een groepsfoto. Vanaf 17:00 uur zijn er in 2 zalen diverse buffetten. De afterparty is er vanaf circa 20:30 uur.

Aanmelden kan via reunieprinsesmargrietinternaat@hotmail.com. Vermeld hierbij naam, geboortedatum en de periode die op het internaat is doorgebracht. Ook ouder en partners zijn welkom. Maak vervolgens € 33,50 (per persoon) over naar IBAN: NL76 RABO 0321 3826 76 t.n.v. E. Klos o.v.v. Reunie. Als het geld wordt overgemakt van een zakelijke rekening, vermeld dan de namen in de omschrijving. 

Wie wil overnachten in het hotel moet een mail sturen naar info@hotel-zwartewater.nl o.v.v. ‘deelnemer reünie’. Er wordt dan 15% korting gegeven op de geldende kamerprijzen. Kijk voor beschikbaarheid op www.hotelzwartewater.nl. Zonder de genoemde vermelding wordt er geen korting berekend. 

Wie foto’s van de vorige reünie heeft wordt verzocht deze in te sturen naar het genoemde mailadres zodat ze tijden de reünie met een beamer kunnen worden geprojecteerd.