Afbeelding
Foto: The Smoking Camera, Kampen

‘t Ukien zoekt zangtalent voor nieuw concept ‘Open Up’ met Soul ‘n Bliss

Algemeen

KAMPEN - Het nieuwe seizoen van ‘t Ukien komt eraan en dat wordt gevierd met openingsact Soul ’n Bliss. De vijfkoppige band speelt op 10 september haar aanstekelijke mix van soul, R&B, funk in de grote zaal.

Bijzonder aan deze avond: bij Open Up vinden er tussen de show door gastoptredens plaats van amateurzangers en -zangeressen uit de gemeente. Tot en met 18 augustus kan men zich hiervoor opgeven. In de week van 22 augustus worden er 2 à 3 zangers geselecteerd die een muzikaal traject volgen bij Ton Kerkhof. Kerkhof is gitarist bij Soul ’n Bliss en leidt met zijn bedrijf De Muziekbrouwerij al jaren Kamper gitaar- en zangtalent op. Ook maakte hij deel uit van De Boswachters, die met Het Bananenlied een grote hit scoorden.

De zangers en zangeressen kiezen met Kerkhof elk een nummer uit het repertoire van Soul ‘n Bliss, dat bestaat uit ruim 180 nummers van toen en nu. Samen maken ze zich dit nummer eigen. Op zaterdag 10 september vindt de generale repetitie plaats tijdens de soundcheck van de band. Vanaf 19:30 gaan de deuren open en om 20:30 start de show. Op verschillende momenten in de show brengen de gastzangers en -zangeressen een eigen nummer ten gehore.

De rest van de avond wordt verzorgd door vaste zangeres Linda Westera, die de bezoekers aanzet om de dansvloer op te zoeken. Om de zaal volledig weg te blazen wordt de band uitgebreid met achtergrondzangeressen Ellen, Inez en Paula. Gooswijn van Rees, Roy Kieftenbeld en Adriaan Stam completeren het ensemble.

Op de site van ’t Ukien is meer informatie te vinden over deze show. Opgeven kan nog tot en met 18 augustus, minimum leeftijd is 16 jaar.

Programma:
3 september: Platenbeurs
4 september: Zondagsrust
10 september: Open Up: Soul ‘n Bliss
16 september: Solo
23 september: Iron Maiden Tribute
2 oktober: Zondagsrust
8 oktober: Status Quo Tribute
22 oktober: King of the World

Volg het laatste nieuws van ’t Ukien via Instagram: @ukien_kampen.