woensdag 17 augustus

Dag van het konijn en cavia bij kinderboerderij Cantecleer 

Van 13.30 tot 15.30 uur. Dag van het konijn en de cavia ( entree 2,50 euro) open inloop. Deze dag gaan we extra aandacht besteden aan de konijnen en de cavia’s. we maken wat lekkers voor ze. We gaan ze aaien en borstelen. En we gaan wat leuks voor ze maken. Komen jullie ons ook helpen?

donderdag 18 augustus

Kamper Ui(t)dag

De fraaie binnenstad van Kampen vormt gedurende vijf zomerse donderdagen weer het kleurrijke toneel voor de Kamper Ui(t)dagen. De Kamper Ui(t)dagen 2022 worden gehouden op 21 en 28 juli en 4, 11 en 18 augustus. De activiteiten beginnen elke dag om 10.00 uur en lopen door tot 17.00 uur. Zo kun je tijdens de Dagen van 10.00 tot 17.00 uur de Nieuwe Toren beklimmen en genieten van het spectaculaire uitzicht over stad en omringend platteland. Op de Plantage zingt deze avond Marcel Kalter. Bij café The Corner speelt de band Six of One.

zaterdag 20 augustus

Dag van het paard en de ezel bij kinderboerderij Cantecleer

Van 13.30 tot 15.30 uur Dag van het paard en de ezel (entree 2,50 euro) open inloop. Tijdens deze dag zetten we de paarden en de ezels in het zonnetje. We kunnen ze een heerlijke poetsbeurt geven. Wat lekkers voor ze maken maar natuurlijk kunnen we ook met ze wandelen of er zelfs een rondje op rijden. Komen jullie ook?

zondag 21 augustus

ZAZ dienst

Zomeravondzangdienst. Medewerkenden zijn: voorganger ds. F. Verboom, zang Beert van Oenen en organist Hette Meijerink

dinsdag 23 augustus

Dag van de geit en het varken bij kinderboerderij cantecleer

Van 13.30 tot 15.30 uur.  Dag van de geit en het varken (entree 2,50 euro) open inloop. De geiten en twee varkentjes houden wel van wat verwennerij. Dus kom ook naar deze middag en help ons om wat lekkers te maken. Of neem de tijd om deze dieren heerlijk te knuffelen/borstelen. Tot dan.

donderdag 25 augustus

Prutloop Kampen 2022

De prutloop is terug van weggeweest! Met wie ga jij donderdag 25 augustus de prut in? Start: Buitendijkseweg 19.30 uur. Finish: Hilbert van Dijkstraat 7, atletiekvereniging Isala’96 Kampen.

Donderdag 25 augustus

Extra dagje uit Plantage

Een volledige Kamper Uit(t)dag is het niet, maar op het Plantageplein gaan de Kamper Ui(t)dagen in afgezwakte vorm nog een week langer door. Patrick Rozenberg doet namens de deelnemende ondernemers het woord: “Op 25 augustus doen we er nog een schepje bovenop met het optreden van de akoestische coverband Barcode. Wij zijn er een groot voorstander van om alle donderdagen tijdens de zomervakantie te voorzien van een programma.”

zaterdag 27 augustus 

Gezellige middag bij kinderboerderij cantecleer

Van 13.30 tot 15.30 uur: Gezellige middag (entree 2,50 euro) open inloop. We gaan er een gezellige middag van maken met genoeg dingen om je twee uur lang te vermaken. Zo kun je een broodje bakken, spelletjes spelen, wordt er elk half uur een ander dier gekozen om wat mee te doen. Denk aan; koe borstelen, cavia vasthouden, ezel poetsen en meer. Maar ook kun je heerlijk spelen op de hooizolder.

zaterdag 27 augustus

Boeren Beleef Dag op Kampereiland

Die dag is er voor kinderen, ouders en grootouders van alles te doen: leren handmelken, koe schetsen op papier, een klompenrace, steltlopen, een groot maisdoolhof, polsstokspringen en veel meer. Van 12.00 tot 17.00 uur, aan de Heultjesweg 31 in Kampen (Kampereiland). Meedoen is voor kinderen tot en met 12 jaar gratis, daarboven 4 euro.