Boeren Beleef Dag op Kampereiland vol activiteiten

KAMPEN - Op Kampereiland is de laatste zaterdag van de schoolvakantie, 27 augustus, weer de Boeren Beleef Dag. 

Die dag is er voor kinderen, ouders en grootouders van alles te doen: leren handmelken, koe schetsen op papier, een klompenrace, steltlopen, meerijden met paard en wagen en meekijken op een moderne boerderij en op de museumboerderij. De dag duurt van 12.00 tot 17.00 uur en wordt gehouden aan de Heultjesweg 31 in Kampen (Kampereiland). Meedoen is voor kinderen tot en met 12 jaar gratis, daarboven 4 euro.

BrugMedia bestaat dertig jaar en beloont trouwe lezers

KAMPEN - BrugMedia de uitgever van het blad dat nu voor u ligt bestaat 30 jaar. Dat vieren we in september met iedere week twee jubileumpagina's over de geschiedenis van BrugMedia en haar kranten. Ook de lezers van onze bladen willen we vanwege het jubileum graag in de picture zetten.

Bent of kent u een trouwe lezer van De Brug? Stuur dan een mailtje naar redactie@brugmedia.nl met contactgegevens, een korte motivatie wat u zo aanspreekt in het blad. We vinden het leuk als u een leuke foto van u met de krant meestuurt.
De leukste bijdragen krijgen een vermelding in één van de jubileumedities van onze kranten die verschijnen in september. En de origineelste bijdrage maakt kans op een mooie prijs, zoals een vrijkaartje voor Walibi bij Biddinghuizen of een VVV-bon.

Dag van het konijn en cavia bij kinderboerderij Cantecleer

KAMPEN - Kinderboerderij Cantecleer aan de Buitensingel 3 houdt woensdag 17 augustus van 13.30 tot 15.30 uur de Dag van het konijn en de cavia.

Deze dag gaan is er extra aandacht voor de konijnen en de cavia's. Kosten voor deelname zijn 2,50 euro. Er is open inloop.