Kamper deelname aan Hanse Sail Rostock

KAMPEN - Kampen was ruim vertegenwoordigd op het 31e Hanse Sail Rostock, dat afgelopen weekend werd gehouden.

De Abel Tasman, Hendrika Bartels, Oban, Swaensborgh en Gouden Leeuw voeren met vele duizenden mensen dagtochten op de rivier Warnow en Oostzee. Ook vier andere steden hadden hun kogges gestuurd.

Klapstoelconcert door Hanzestad Kampen

KAMPEN - Hanzestad Kampen geeft zaterdag 3 september een middagvullend klapstoelconcert. Op drie verschillende, historische locaties in de binnenstad staan dertig klapstoelen klaar voor de toehoorders. Elk concert duurt zo’n 20 minuten, tussen de concerten wandelen de bezoekers onder begeleiding naar het volgende concert .

Voor het slotconcert worden de bezoekers ontvangen met een hapje en drankje in De Burgwal. Het slotconcert met vrolijke, zomerse muziek begint om 16.30 uur in De Burgwal en wordt gegeven door het concertkoor van Magna Musica onder leiding van Sander van den Houten. Vervolgens krijgen de bezoekers nog een borrel aangeboden. 

Aanvang om 14.00 uur. Kaarten kosten 35 euro voor volwassenen en 17,50 euro voor jongeren tot 18 jaar. Groepskorting is mogelijk, toegangskaarten via tickets@magnamusica.nl of via www.magnamusica.nl. Na aankoop van kaarten volgt meer informatie.