Biljarters van Reijersdam moeten meerdere erkennen in Trefkoele

DALFSEN - Het C2 team van biljartvereniging Reijersdam heeft vorige week kansloos verloren op bezoek bij BV De Trefkoele in Dalfsen.

Rens Jager ging in het begin van de partij gelijk op met Harry Onderdijk van De Trefkoele, maar in de laatste fase stokte het spel van Rens en verloor hij de partij in 30 beurten, uitslag 12-8. Arend Bossink begon goed in zijn partij tegen Evert Hulleman, maar Arend moest toch de winst aan de Dalfsenaar laten die in zijn bekende speelstijl de partij in 23 beurten won, uitslag 12-6. In het begin van de partij leek Wim Kars een dikke nederlaag te krijgen tegen Evert Jan Holsappel van De Trefkoele, maar hij herstelde goed in de tweede fase van de partij moest toch de overwinning aan Evert Jan Holsappel laten, uitslag 12-8. Dus alle drie spelers van BV Reijersdam leden een nederlaag, de eindstand werd dus 36-22.
Het dagteam van biljartvereniging Reijersdam ging vorige week naar Nieuwleusen voor een wedstrijd tegen De Brouwerij en wist daar te winnen met 29-44. Rens Jager won in 26 beurten van Jannie Brinkman van De Brouwerij: uitslag 5-12. Martin ten Hove die een mooie serie van 17 caramboles scoorde won in 28 beurten van Berend Spijker van De Brouwerij, uitslag: 7-12. Willem Kars had het moeilijk tegen Dieks Tuten van De Brouwerij, die wel 38 beurten nodig had om te winnen van Wim Kars, uitslag: 12-8. Ben Wielandt had weinig moeite met zijn tegenstander Martin Remmelts en won in 25 beurten. Uitslag: 5-12.

SPGIJ doet mee aan Rabo ClubSupport

KAMPEN - Stichting Paardrijden Gehandicapten IJsselmuiden doet dit jaar mee aan de Rabo ClubSupport actie. 

De manege gebruikt het geld om de paddocks te herstellen. Wie de SPGIJ wil helpen kan dat doen door te stemmen op de SPGIJ bij de Rabo ClubSupport actie. Niet lid van de Rabobank maar toch helpen? Een donatie doen kan altijd via spgij.nl.