Italiaans buffet in MaGreet

KAMPEN - In restaurant MaGreet wordt zaterdagavond 1 oktober een Italiaans buffet geserveerd met live muziek. Het buffet is er van 19 tot 23 uur. Deelname kost € 39,50. Reserveren via magreet.nl/reserveren of via (038) 2040219. 

MaGreet is een restaurant in het hart van Kampen. Het restaurant grenst direct aan de door Mien Ruys ontworpen grootste binnentuin van Kampen. 

Binnentuin

In deze binnentuin is een keur aan bloemen en planten te zien alsmede een kruidentuin. Ook de historische dakkapellen uit de 17e eeuw zijn daar te bewonderen.

Braderie in Zalk

ZALK - Brassband Excelsior Zalk houdt zaterdag 17 september een braderie in het dorpscentrum van Zalk. Er zijn ruim 160 marktkramen en vele meters aan grondplekken.

De braderie start om 9:30 uur en eindigt om ongeveer 15:30 uur. Op deze dag is het gehele dorp afgesloten voor verkeer. 

Parkeren

Parkeren moet op de aangewezen parkeervelden en kost € 3,50.

Vleermuizen-safari in stadspark

KAMPEN - Op 16 september gaan natuurgidsen van Natuurvereniging IJsseldelta het stadpark in met een ‘bat detector’ om te ontdekken hoeveel soorten vleermuizen er rondvliegen op die avond.

Deelname aan deze ‘safari’ is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd. Er kunnen 15 personen mee. Aanmelden bij Jacko Westendorp: jjjwestendorp@home.nl. Om 19:45 uur verzamelen bij de Hooizolder aan de Groenestraat 94.