C2 Team van Reijersdam gelijk

Het C2 team van biljartvereniging Reijersdam is in een thuiswedstrijd tegen ’t Westeinde uit Nieuwleusen blijven steken op een gelijkspel van 29-29.

Alleen Rens Jager kon voor de Reijersdam een overwinning boeken. Rens speelde een sterke partij met een serie van 31 caramboles en uitstekende moyenne van 5,36, zijn tegenstander Willem Timmer speelde met een moyenne van 2.00. Uitslag: 12-5. Arend Bossink wist in 28 beurten niet winnen van Robbert Mansier van ’t Westeinde. Uitslag: 8-12. Martin ten Hove ging de hele partij gelijk op met zijn tegenstander Jan Mansier(’t Westeinde) maar kwam aan het eind één caramboles tekort voor een remise. Uitslag: 9-12. 

Uitslagen beker

KAMPEN - Voor de Kamper voetbalclubs stonden zaterdag wedstrijden in de poulefase van de districtsbeker op het programma.

IJVV verloor met 1-0 van Hatto Heim. Ook Wilsum wist niet te winnen. Die club verloor met 2-4 van Zwart Wit '63. Zalk verloor eveneens en incasseerde een 6-1 nederlaag tegen ESC. Deze clubs zijn uit de beker. Go-Ahead en KHC gingen wel door.