Woensdag 21 september

Contactmiddag PCOB

14:30 uur |  

KAMPEN - De PCOB houdt op woensdag 21 september haar maandelijkse contactmiddag. Deze keer staat het thema ‘De winkel van Sinkel' centraal. Wie kent nog dit winkeltje? In Kampen zijn er ook zulke winkeltjes geweest. Aanvang: 14:30 uur. Locatie: gebouw De Regenboog Broederweg 32.

Bijbellezing over Galaten

19:30 uur |  

Dominee Nap uit Hoevelaken houdt woensdag 21 september een Bijbellezing in de Dorpskerk. Het is de eerste lezing in een serie van vijf over de brief van de apostel Paulus aan de Galaten. De eerste keer komt hoofdstuk 1 aan de orde. Daarbij gaat om de Bijbelse inhoud van de prediking: Om wat en om Wie gaat het? Aanvang 19:30 uur.

Donderdag 22 september

PCOB Kampen

14:30 uur |  

PCOB middag In de Winkel ven Sinkel is alles te koop Aanvang 14.30 uurBroederweg 32 in Kampen

Vrijdag 23 september

Expositie: Hallo Kampen!

11:00 uur | Pop-up galerie G 

Hallo Kampen! Een groet en een ode aan Kampen. Kampen als inspiratiebron. Een expositie met een veelheid aan kunst. Galerie Gasthuisstraat 7 Kampen open op vrijdag en zaterdag van 11-16 uur open op afspraak. Bijzonder: speciaal voor deze expositie is op vrijdagen tussen 11-16 uur het monumentale woonhuis aan de Burgwalstraat 8 geopend.

Bingoavond in Eudokiakerk

20:15 uur |

KAMPEN - In de Eudokiakerk aan de Wederiklaan 54 wordt vrijdag 23 september een bingoavond gehouden. Aanvang 20:15 uur. Kaarten kosten 5 euro per stuk.

Zaterdag 24 september

ROMMELMARKT OMMELAND-VOLCMAR

9:00 uur | Ommeland 

De activiteitencommissie Ommeland-Volcmar organiseert een gezellige rommelmarkt op zaterdag 24 september a.s. van 09.00-13.00 uur in en nabij gebouw de Ommeland, Dr. Schaepmanlaan (by) 77 te Kampen. Er is een groot en divers aanbod waarbij de verkopers zeer redelijke prijzen hanteren. Tevens zal aan de inwendige mens worden gedacht en kan men naast een vers kopje koffie of thee ook genieten van een heerlijke bal gehakt en/of erwtensoep. De opbrengst komt geheel ten goede aan de bekostiging van activiteiten die de commissie regelmatig organiseert voor de oudere medemens.

Kunstroute in IJsselmuiden

14:00 uur |  

IJSSELMUIDEN - Op zaterdagmiddag 24 september en 1 oktober is er in IJsselmuiden van 14 tot 17 uur weer een Kunstroute. De kunstenaars Greetje Rigterink en Leida Meuleman, hun cursisten en enkele anderen exposeren dan op meer dan 30 locaties op en rond het Markeresplein. Ook in de Dorpskerk en het Zoddehus in het Zoddepark is een kleine expositie en voor Schrijver Optiek wordt live geschilderd.In het kader van de Kunstroute zijn er er 3 wandel-of fietsroutes zijn van 2, 5 en 10 km. 

Deze voeren langs historische plekken in IJsselmuiden voeren. Voor kinderen is er op de 2 km route een speurtocht. Deze routes zijn af te halen op 24 september en 1 oktober van 14 tot 17 uur bij het informatiepunt voor Juwelier Daniëls of te downloaden via www.juwelier-daniels.nl. Bakker Vermeij en de Dorpskerk verzorgen deze middag gratis koffie en thee met wat lekkers.