Status Quotes
Status Quotes Foto: Rene Pol

Status Quotes brengt in ’t Ukien tribute aan langst-tourende act ter wereld

KAMPEN - Status Quo bestaat dit jaar maar liefst zestig jaar. Dat viert ’t Ukien met een ode aan het oeuvre van deze band op zaterdag 8 oktober. Hits als Down Down, Roll Over Lay Down en Whatever You Want passeren deze avond de revue. 

Status Quotes bestaat uit vier rasmuzikanten die met veel respect voor de originele tracks de muziek van Status Quo tot leven brengen. De opzwepende en pakkende songs worden op solide wijze, met veel energie, passie en overtuiging gespeeld. De zaal is op 8 oktober geopend vanaf 19:30 en de band start om 20:30. Tickets à €15,00 zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.ukien.nl en Blue Music (Bovenhofstraat 4). Op de avond zelf kosten de tickets aan de deur €17,50.

Verder op het programma:

Op woensdag 28 september is iedereen van harte welkom bij Spelletjesavond. Inloop vanaf 20:00, en spelletjes en teamgenoten zijn aanwezig.

Op vrijdag 30 september organiseert de Rose Wolk een bijeenkomst voor iedereen in Kampen die queer is, ermee bezig is, of daarbij betrokken is. Eerst praten, daarna dansen in de zaal. De eerste twee drankjes zijn van het huis, voor iedereen die vanaf 20:00 aanwezig is.

Op zondag 2 oktober speelt Black Flowers tijdens Zondagsrust. Een knusse middag met akoestische livemuziek voor jong en oud. 

Op vrijdag 16 oktober is er weer Solo. Een avond voor mensen die geen partner (meer) hebben, met livemuziek, een hapje en een drankje.

Op vrijdag 21 oktober staat Take Me Out op de agenda: hét jongerenfeest van Kampen met FMG (van de hit Boot) en DJ Joy Liana.

Op zaterdag 22 oktober speelt King of the World in de grote zaal. Kwalitatieve roots, rhythm & blues door fantastische muzikanten.

Op zaterdag 29 oktober vindt de tweede editie van Festival Delight plaats. Dit festival in het donker (voor jong & oud) wordt bedacht, gemaakt en uitgevoerd door jongeren uit de gemeente Kampen.