Bokbierfest op de IJssel

KAMPEN - Op zondag 23 oktober houdt 't Ponton een bokbierfestijn op de IJssel. Er zijn 10 verschillende bokbieren van de tap te proeven, waaronder Chouffe Bok 666 2019, Stadshaven Bock Rammer en Grevensteiner Dunkles Bockbier.

Kaarten kosten 5 euro. Er zijn 60 kaarten beschikbaar.Bestellen via https://cadeaubon.gifty.nl/cafe-t-ponton. Consumptiemunten kunnen ter plekke worden aangeschaft.

Onderzoek naar 'mogelijk zedendelict' in Stadspark

KAMPEN - Het Stadspark is zondagmorgen afgezet door de politie voor een onderzoek naar aanleiding van een mogelijk zedendelict in de nacht van zaterdag op zondag.

De politie was met meerdere eenheden, een speurhond en forensisch team aanwezig.

Er is nog weinig informatie over het incident bekendgemaakt. Het gaat om een mogelijk zedendelict waarvoor door een vrouw aangifte gedaan is. De politie roept mogelijke getuigen (nacht zaterdag op zondag) op zich te melden.

Concertkoor Immanuel zoekt leden

KAMPEN - Concertkoor Immanuel is op zoek naar nieuwe (project)leden. Het koor repeteert momenteel voor een concert op 9 december waar het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach wordt uitgevoerd.

Elke dinsdagavond repeteert het koor vanaf 20:00 uur in De Burgwal. Belangstellenden zijn welkom om eens een repetitie bij te wonen. Voor meer informatie en aanmelding: www.concertkoorimmanuel.nl of (06) 18789205.