Wit-Blauw wint afgetekend

KAMPEN - De korfballers van Wit-Blauw/Green Organics hebben zaterdag afgetekend gewonnen van Avo. Het werd 21-4.

Man van de wedstrijd was Gert de Vries, die maar liefst tachtig procent raak schoot. Hij kreeg een publiekswissel. Trainer Jelle Visscher van Wit-Blauw was na afloop zeer tevreden over het spel van het hele team. Zijn ploeg had zich prima aan het strijdplan gehouden.

Lef van VV Kampen beloond met zege op Zwolse bodem

ZWOLLE – VV Kampen is de competitie begonnen met een uitstekende 2-3 zege op CVS 28. De Kampenaren, die vorig jaar stijf onderaan eindigden, verrasten de Zwollenaren door met veel lef te voetballen.

Dat betaalde zich uit in een 0-2 ruststand. De 0-2 van Erik Ilbrink op slag van rust was een fenomenale vrije trap in de kruising, Daarvoor had Mohammed Abdallah VV Kampen al in de 25e minuut op voorsprong gebracht. CSV 28 wist daar alleen wat afstandsschoten tegenover te stellen. In de 75e minuut scoorde Bas van de Vegt de 0-3. CSV 28 wist de marge nog wel terug te brengen door in de slotfase twee keer te scoren. De ontlading bij VV Kampen was erg groot. Trainer Jeroen Kloekke van VV Kampen: "Dit is een enorme morele opsteker voor ons. We hebben er een aantal goede spelers bij gekregen en iedereen wil er vol voor gaan."