Dames van Set-Up verslaan Rouveen

ROUVEEN - De dames van Set-Up hebben zaterdag Rouveen op de knieƫn gekregen met 1-3. Het begin van het uitduel voor de IJsselmuider formatie was meteen goed, met een snelle voorsprong in de eerste set die niet meer werd weggegeven: 15-25.

Rouveen begon daarentegen wat rommelig aan de wedstrijd. Het was aan Set-Up om vervolgens niet achterover te gaan hangen, scherp te blijven op de korte ballen en de pass aan het net te brengen. Dat lukte ook in de tweede set die met 17-25 werd binnengehaald. Die lijn werd doorgetrokken in de derde set. Rouveen ging echter ook steeds beter volleyballen wat het kijkspel ten goede kwam. Set-Up wist met goed verdedigingswerk en sterke aanvallen ook de derde set binnen te halen: 18-25. De zege was binnen, maar er volgde nog een vierde set. Voor het eerst wist, een in de vierde set sterk spelend, Rouveen een voorsprong te nemen. Na een time-out stond Set-Up weer op scherp en scoorde het er even op los. Rouveen herpakte zich echter en won met 26-24. Het volgende treffen voor Set-Up is de thuiswedstrijd tegen Volco DS2 op 4 februari. Plaats van handeling is de Oosterholthoeve en de wedstrijd begint om 16.45 uur.

Volle buit biljarters

VOLLENHOVE - Het C3 team van biljartvereniging Reijersdam heeft vorige week, op bezoek bij 't Akkertien in Vollenhove, de volle buit gepakt. De Kampenaren wonnen met 21-36.