KHC speelt gelijk in een duel met twee gezichten

DRONTEN - KHC heeft in een wedstrijd met twee gezichten met 0-0 gelijkgespeeld tegen ASV Dronten. Waar de Kamper voetballers in de eerste helft onder druk stonden en de onderliggende partij waren, was het na rust andersom.

KHC koesterde het punt in de wetenschap dat het met de puntendeling Dronten onder zich weet te houden. Dat wil zeggen dat beide teams op 22 punten kwamen maar dat het doelsaldo spreekt in het voordeel van KHC. De Kampenaren kwamen dus niet goed uit de startblokken. Dronten wist meteen de duimschroeven aan te draaien. In de 5e minuut moest KHC-doelman Steven Vonk handelend optreden en halverwege de eerste helft kregen de Drontenaren nog een paar schietkansen. KHC wist daar aanvallend niet veel tegenover te stellen. Totdat Jorik Schuur uit het niets een levensgrote kans kreeg om, na een defensieve fout van Dronten, de bal in te schieten. Zijn inzet ging echter net naast. In de tweede helft deelde KHC de lakens uit. De sluitpost van Dronten behoedde zijn ploeg echter voor een achterstand. Een inzet van Jorik Schuur en even later een omhaal van Boaz Smits werden tot hoekschop verwerkt. In de slotfase herpakte de thuisploeg zich, maar gescoord werd er niet meer.

Gymplezier voor jeugd in Wilsum

WILSUM - De jaarlijkse gymwedstrijd tussen GV Dos Kampen en GSV Wilsum, die vorige week voor het eerst sinds twee jaar weer werd gehouden, is succesvol verlopen. 41 jongens en meisjes mochten na weken trainen hun kunsten laten zien aan het publiek en de jury. Onderdelen die voorbij kwamen waren de balk, brug, vloer, ringen en trampoline. Voor iedere deelnemer was er een herinneringsmedaille.