Elk jaar viert Christelijke Kindcentra het Stroomdal te Kampen de Nationale Voorleesdagen. Op maandag 31 januari heeft burgemeester Sander de Rouwe de dagen geopend door voor te lezen uit het boek Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de anaconda. De schrijfster van dit boek, Bibi Dumon Tak, is op woensdag 22 maart de keynote speaker tijdens het Taal-lees Event op het VIA. Alle Kampense onderwijsprofessionals uit het primair en voortgezet onderwijs zijn hiervoor uitgenodigd. Vorige week werd bekend dat een leerling uit groep 8, Emma, de Kampense voorleeswedstrijd heeft gewonnen. Zij mag nu naar de regionale. Tijdens de opening van de Voorleesdagen werd ze nog in het zonnetje gezet door de burgemeester.
Elk jaar viert Christelijke Kindcentra het Stroomdal te Kampen de Nationale Voorleesdagen. Op maandag 31 januari heeft burgemeester Sander de Rouwe de dagen geopend door voor te lezen uit het boek Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de anaconda. De schrijfster van dit boek, Bibi Dumon Tak, is op woensdag 22 maart de keynote speaker tijdens het Taal-lees Event op het VIA. Alle Kampense onderwijsprofessionals uit het primair en voortgezet onderwijs zijn hiervoor uitgenodigd. Vorige week werd bekend dat een leerling uit groep 8, Emma, de Kampense voorleeswedstrijd heeft gewonnen. Zij mag nu naar de regionale. Tijdens de opening van de Voorleesdagen werd ze nog in het zonnetje gezet door de burgemeester. Foto: Tennekes

Burgemeester opent Nationale Voorleesdagen op Stroomdal

Elk jaar viert Christelijke Kindcentra het Stroomdal te Kampen de Nationale Voorleesdagen. Speciaal voor baby's, peuters en kleuters, want je kunt niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Zo bevorderen we het voorlezen aan kinderen die dat zelf nog niet kunnen en worden kleintjes, grote lezers.Op maandag 31 januari heeft burgemeester Sander de Rouwe de Nationale Voorleesdagen geopend door voor te lezen o.a. uit het boek Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de anaconda. De schrijfster van dit boek, Bibi Dumon Tak, is op woensdag 22 maart de keynote speaker tijdens het Taal-lees Event op het VIA. Alle Kampense onderwijsprofessionals uit het primair en voortgezet onderwijs zijn hiervoor uitgenodigd. De Voorleesdagen is één van de leesbevorderingsactiviteiten waar het Stroomdal jaarlijks aan mee doet. Vorige week werd bekend dat een leerling uit groep 8, Emma, de Kampense voorleeswedstrijd heeft gewonnen. Zij mag nu naar de regionale. Tijdens de opening van de Voorleesdagen werd ze nog in het zonnetje gezet door de burgemeester. We wensen haar, en alle kinderen in Nederland, veel leesplezier toe!