Activiteitenmarkt

KAMPEN – Kinderboerderij Cantecleer wil voor zaterdag 15 april in samenwerking met het Full Color Festival een Activiteitenmarkt XXL organiseren.

Deelnemers kunnen deze dag hun activiteit promoten middels kleine workshops, demonstraties, optredens of ontmoetingen bij een kraam. Wie met een vereniging/club/activiteit wil deelnemen, kan zich aanmelden via info@cantecleer.com onder vermelding van activiteitenmarkt XXL.

Theatercollege van rapper Brainpower

KAMPEN - In dit theatercollege vertelt de tweetalige Nederlandse Artiest/MC/Producer Brainpower (Gertjan Mulder) het verhaal van de evolutie van de Hip Hop Cultuur.

Aan de hand van vele essentiële fragmenten maakt Brainpower, samen met zijn VJ / DJ TLM, op geheel eigen wijze het theaterpubliek deelgenoot van zijn intense en eindeloze liefde voor Hip Hop en haar cultuur. Dit college behandelt het ontstaan van Hip Hop, de invloeden uit talloze genres plus het verhaal van ikonen als Run DMC, Public Enemy, Tupac & Jay-Z tot aan Eminem en Kendrick Lamar. Brainpower neemt je mee van de recreatieruimte van Kool Herc in de Bronx in de jaren 70 tot aan de recente Halftime show van de Super Bowl 2022 in LA. In zijn carrière van 25 jaar bracht Brainpower tot nu toe 96 singles en 10 albums uit, scoorde hij onder meer de monsterhit ‘Dansplaat' en had hij zelfs in Amerika met het nummer ‘All The Same' een College Rap Radio Top 5 notering. De theatertour loopt tot 12 mei 2023 en is op vrijdag 10 maart in de Stadsgehoorzaal te zien.