WesterPLUSdienst

KAMPEN - Op Zondag 12 maart om 17.00 uur verleent het bekende Christelijk Kamper Mannenkoor DEV haarmedewerking aan de WesterPLUSdienst.

Ds W.L.Dekker verzorgt de meditatieHet beloofd een bijzondere mooi dienst te worden. Veel samenzang en nieuwe liederen van DEV Speciaal bewerkt voor DEV, door Gerwin v d Plaats. Harry v Leeuwen begeleidt DEV en de gemeentezang.

Cantatedienst

KAMPEN - Zondag 12 maart om 17.00 uur Cantatedienst in De Burgwal aan de Burgwal 61. 

Uitgevoerd wordt BWV 127 "Herr, Jesu Christ, wahr' Mensch und Gott". Dirigent van koor, orkest en solisten is Ab Weegenaar. Sander van den Houten is organist. Voorganger dr Hans Schaeffer. Toegang is vrij.

Concert met Jiddische muziek in
Buitenkerk

KAMPEN - In de week dat de bevrijding van Kampen wordt herdacht houdt de commissie Vorming en Toerusting van de kerken Kampen en IJsselmuiden in de Buitenkerk een concert met Jiddische muziek door Lucette van den Berg. 

Lucette zingt en begeleidt zichzelf op de piano in traditionele en moderne Jiddische en Sefardische liederen van eigen hand, maar ook van Beyle Schaechter-Gottesman, Mikhoel Felsenbaum, met wie zij heeft samengewerkt, en van anderen. Het concert begint op woensdag 19 april om 20:00 uur. Entree € 5.