Afbeelding
Foto: Nick de Vries

De Gilden ontwikkelt Praxis op Melmerpark

Algemeen

De Gilden ontwikkelt en realiseert een (turn-key) Praxis Doe-Het-Zelf Center B.V. van ruim 2.500 m2 op bedrijventerrein Melmerpark. De oplevering van Praxis staat gepland voor het eind van 2023. Het gaat hier om een relocatie van de huidige Praxis in Kampen. Naast Praxis zullen hier ook vijf winkelunits worden gerealiseerd met een vloeroppervlakte vanaf 500 m2.

Melmerpark is hét retailpark in Kampen waar veel ontwikkelingskansen liggen voor nieuw te vestigen bedrijven binnen de bestemming Gemengd en PDV/GDV winkels. Het park heeft een perfecte zichtlocatie langs de N50 en een uitstekende bereikbaarheid door de directe verbinding met de N50 en N307.

Afgelopen periode werkte SYNRG Architects met een kwaliteitsimpuls Melmerpark tot een succes te maken. Naast de nieuwbouw van Praxis biedt de resterende oppervlakte van 15.000 m2 tot 18.000 m2 nog volop ruimte voor andere bedrijfsmatige nieuwbouwontwikkelingen. Hiervoor worden momenteel diverse gesprekken gevoerd met belangstellenden. Hierover volgt mogelijk binnenkort meer.