Volleybalvrouwen van Set-Up leggen het af tegen team van Reflex 2

KAMPEN - De volleybalsters van Set-Up hebben zaterdag met 3-1 verloren van Reflex dames 2. De koploper uit IJsselmuiden was niet bij machte om het de Kamper ploeg echt lastig te maken.

De opdracht vooraf om er een feestje van te maken met de nodige servicedruk en door het eigen spelletje te spelen kon uiteindelijk de prullenbak in. In de eerste set maakte Set-Up teveel fouten en Reflex wist daar dankbaar van te profiteren. De Kamper dames wonnen met 25-16. 

Wat volgde was een tweede set waarin het veel meer een gelijk opgaand duel werd. Set-Up kwam voor te staan met een stand van 18-20, maar de dames van Reflex wisten de rollen toch nog weer om te draaien en nipt te winnen met 25-23. Set-Up had niettemin de opgaande lijn te pakken en wist in de derde set met een goede servicedruk het verschil te maken. De IJsselmuider formatie nam de leiding en kwam voor te staan met 4-11. Toch wist Reflex nog weer terug te komen en het weer een beetje spannend te maken. De derde set werd met 19-25 echter een prooi voor Set-Up. 

Net als de rest van het duel werd de vierde set gekenmerkt door fanatisme aan beide kanten. Reflex probeerde het duel te beslissen waar Set-Up er nog alles aan deed om er een vijfsetter van te maken. Uiteindelijk slaagde Reflex in de missie en werd de vierde set door dat team gewonnen met 25-14.