Atletiekvereniging Isala '96 sluit de wintercompetitie af

KAMPEN - Atletiekvereniging (AV) Isala ‘96 heeft zaterdag de laatste wedstrijd van de wintercompetitie gehouden. De deelnemers waagden zich aan de crossloop als sluitstuk van een competitie die bestond uit vier verschillende onderdelen.

De onderdelen waren een cross op het terrein van KWC, twee baanlopen en een crossloop rondom de atletiekbaan. Deze laatste uitdaging was zaterdag.  Het weer was schitterend,  maar gelet de winterse omstandigheden was het ook opletten in bochten. Het laatste onderdeel was verplicht voor het eindklassement en verder was deelname aan drie van de vier onderdelen vereist.

Drie van de vier onderdelen en de laatste cross waren verplicht voor het klassement.

Per categorie kwam er een winnaar uit de bus. Vajèn Prikken won bij de U8 meisjes. Bij de U9 meisjes was Anna Middel de sterkste. Timo Eenhoorn zegevierde bij de U9 jongens en bij de U10 meisjes was Lize Bottenberg de sterkste.

Nummer 1 bij de U10 jongens werd Tigo Dekker en Renske Veenstra was de beste bij de U12 meisjes. Kjeld van Esch haalde de eerste plaats bij de U12 jongens en Suleen Penninkhof was de winnaar bij de U14 meisjes. Koen de Vries werd eerste bij de U14 jongens, Valérie van Laar eindige als eerste bij de U16 meisjes en bij de U16 jongens was Lars Hansman de sterkste.

Masters

In de categorie VB vrouw was het Cheyenne Hoekman die wist te winnen en bij VB man was dat Anco Wursten. Naëll Huijsmans bleek de beste bij de U18 vrouwen en Josse Kampen won bij de U18 mannen. En dan waren er nog de masters. Bij de vrouwen was Jacqueline Rustidge de beste en bij de mannen masters ging Roel van der Steege de boeken in als de winnaar.