Afbeelding
Foto: Senna.

Heaven Presents: Vrienden van Heaven
met Tom van der Weerd op 13 mei

KAMPEN - Samen met vier andere vrienden zijn Julian Timmerman en Matt Mookus achter de schermen de drijvende kracht achter Heaven Presents. Zij organiseren dit 18+-feest waarbij iedereen welkom is in samenwerking met 't Ukien. In de presale ging de teller al over de 200 man; nog 200 te gaan voor een uitverkocht huis. 

‘In juni werd ik gevraagd om te draaien tijdens de 90s party in ’t Ukien. Dat was voor mij de eerste keer hier op het podium. En dat smaakte meteen naar meer’, vertelt Timmerman. Hij is een graag geziene DJ op feesten in de regio en draait vaak in clubs en cafés. Toen hij het idee voorlegde aan zijn vriendengroep, was er zoveel enthousiasme dat hij meteen contact legde met Anne Louise Sikkema van ’t Ukien.

‘Altijd mooi hoe dingen samenkomen. Ik was toevallig ook al in gesprek met Vincent auf der Haar, die op hetzelfde feestje als Julian draaide,’ vertelt zij. ‘Met hem hebben we afgelopen weekend Visions of Hardstyle neergezet. Het huis vol met hardstyle-liefhebbers uit de wijde regio. Fantastische avond. En nu dus Heaven Presents: Vrienden van Heaven. Een serieuze groep die van aanpakken weet, met goede ideeën.’

Timmerman: ‘Wij maken de plannen en stemmen elke paar weken met ’t Ukien af over financiën, promotie en de inhoud. Het belooft een prachtige avond te worden, met goede DJ’s, fotografen en leuke extra’s. Hopelijk krijgen we de tent afgeladen vol!’

Heaven Presents vindt plaats op zaterdag 13 mei. Tickets à €10,00 zijn verkrijgbaar viawww.ukien.nl en bij Blue Music aan Bovenhofstraat 4. Line-up bestaat uit Tom van der Weerd, DJ Mattie, DJ Novi, 2Sides, en DJ Yuri & DJ Julian.

Meer programma in ’t Ukien:
17 maart: Take Me Out ft. Glen Fontein
25 maart: Tribute Night: The Beatles Sessions
31 maart: De Rose Wolk Game Night
22 april: An de Slinger bandjesavond
29 april: Midnight Madness EP-release