Afbeelding
Foto: Wilhelmina

Eremetaal voor Wilhelmina

GENEMUIDEN - Drie teams van de Kamper gymnastiekvereniging Wilhelmina mogen zich in hun klasse Overijssels kampioen acrogym noemen. Daarnaast zijn er nog andere acrogymnasten van de vereniging die succesvol waren op de Overijsselse Kampioenschappen die zaterdag in Genemuiden werden gehouden.

E-junior damespaar Merel Nissink en Jade dijkstra, E-senior mixpaar Elin van Dorsten en Marco Nieuwenhuis, en D-junioren damespaar Emma Ekkelboom en Imke van der Scheer werden eerste. 

Zilver

Twee teams van Wilhelmina werden vice-kampioen. Zilver was er namelijk voor D-senioren damespaar Saar de Jong en Ireen van der Velde en voor D+-junioren damesgroep Juliet Jonker, Mila Woning en Hanna Hoksbergen. Het erepodium werd tevens beklommen door E-jeugd damespaar Vjenna Vellinga en Janna Post, E-junioren damespaar Mirre Nieuwkerk en Sarah Brink, en D-junioren damesbaar Emma Lijenhorst en Lynn Bos. Voor hen was er brons. Ook de andere teams die hun oefening(en) lieten zien behaalden mooie resultaten. E-jeugd damesgroep Ella Mobin, Lotte Starke en Julia Fikkert werden knap vierde, net zoals E-junioren damespaar Dylana Ilbrink en Fleur Koningsveld. E-junioren trio Eva Haveman, Wende Bontje en Eliane Jansen en D+junioren-trio Eline Schuiling, Tatum Ravenstijn en Mandy Eibrink werden vijfde. 

Een zesde plaats was er voor E-junioren duo Hanna van ’t Hul en Ella van der Weerd. In de categorie E-jeugd damesgroep was de zevende plaats voor Mieke Heldoor, Mieke van der Velde en Ronja Al Hamdani. Ook Lizah Vos, Yrsa Schulding en Sofia Schuurman werden zevende in de categorie E-junior groep.