Dinsdag 21 maart

Galerie G

19:30 uur | Pop-up galerie G 

Vier de Lente in Galerie G. Wat kan je verwachten? Een sneak peek van nieuwe kunstwerken, ontmoet de makers en kunstenaars èn we lanceren een hele bijzondere artistieke kalender. Laat je inspireren en wees welkom! Met hapje en drankje. Entree gratis.

Stadsdebat over belang IJsselkogge

19:30 uur |  

Op 21 maart houden CDA en D66 samen een openbaar Stadsdebat over de waarde en het belang van het behoud van de IJsselkogge voor Kampen. De avond begin t om 19:30 uur in de Sint Annakapel aan de Broederweg 10. Gratis toegang.

Woensdag 22 maart

Jeugdclub lente/jonge dieren

14:00 uur | Kinderboerderij Cantecleer 

Yes! Het is weer de tijd van de jonge dieren, het mooie weer en de planten die gaan groeien. Worden jullie daar ook zo blij van? Tijdens deze jeugdclub gaan we de jonge dieren knuffelen/vasthouden, een nepschaap scheren, een potje memory spelen over jonge dieren of helpen met het borstelen van de dieren. Let op: VOL=VOL

Kledingactie MAF

9:00 uur |  

De kledingcollectie bestaat uit nieuwe en tweedehandse dames-, kinder- en herenkleding. Dit voorjaar start de verkoop op woensdag 22 maart om 9:00 uur. Andere openingstijden en meer informatie zijn te vinden op www.maf.nl/paas of www.bushpiloot.nl. Voor vragen kan men mailen met whpaas@gmail.com.

Donderdag 23 maart

Close

20:15 uur | Filmhuis Kampen 

De dertienjarige Léo en Rémi zijn beste vrienden. Er komt echter een abrupt einde aan deze vriendschap waarna Léo vol onbegrip toenadering zoekt tot Sophie, de moeder van Rémi. Terwijl ze pogen te begrijpen wat er is misgegaan, hopen de jongens op vergeving en verzoening. info: www.filmhuiskampen.nl

Poppinghaus in Café Eigenwijs

20:00 uur | Café Eigenwijs 

Op donderdag 23 maart treedt volkszanger Stevie Poppinghaus op bij Café Eigenwijs in Kampen. De toegang is gratis.

Vrijdag 24 maart

Jubileumconcert Kamper Mandoline en Gitaarorkest KMC

20:15 uur | Kerkcentrum De Hoeksteen 

Een afwisselende en muzikale avond met unieke instrumenten! Het Kamper Mandoline en Gitaarorkest KMC onder bezielende leiding van Sebastiaan de Grebber. Met medewerking van het Stretto Gitaarduo. Vrijdag 24 maart 2023 om 20.15 uur in kerkcentrum 'De Hoeksteen' te Ijsselmuiden.

'Dagboek van een Vluchteling' in De Burgwal

16:00 uur |  

'Dagboek van een Vluchteling' is een nieuwe, spannende muziektheaterproductie die de komende maanden in Zwolle, Kampen en Groningen te zien is. Reserveer tickets op www.dagboekvaneenvluchteling.nl.

Theatervoorstelling 'Dat schiet lekker op zo!

19:30 uur |  

Op vrijdag 24 maart is de humoristische theatervoorstelling 'Dat schiet lekker op zo!' te zien in de Stadsgehoorzaal. Een grappige voorstelling voor ouders, coaches en trainers. Aanvang 19:30 uur. De toegang is gratis. Aanmelden via www.datschietlekkeropzo.nl.

Toneelvereniging Markanti brengt 'Tante Emma'

20:00 uur |  

Toneelvereniging Markanti geeft op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart in De Hoeksteen een optreden met het stuk 'Tante Emma'. De voorstelling begint vrijdag om 20:00 uur, zaterdagmiddag om 13:30 uur.

Zaterdag 25 maart

Kavóca zingt tijdens Veertigdagentijd

16:00 uur | Ikonenmuseum Kampen 

In de Veertigdagentijd kunt u op zaterdag 25 maart in het Atrium van het Ikonenmuseum luisteren naar het kleinkoor uit het Kamper Vocaal Ensemble 'Kavóca'. Toegangsbewijs van 10 euro te betalen aan de kassa van het Ikonenmuseum.

Muziek en samenzang rond Pasen in De Burgwal

19:30 uur |  

KAMPEN - Zaterdagavond 25 maart geven enkele instrumentale en vocale ensembles in het teken van Pasen een concert in De Burgwal. Entree € 5 (tot 16 jaar gratis). Collecte t.b.v. Chr. school in Urubamba, Peru.

Zondag 26 maart

Mrs. Harris goes to Paris

14:30 uur | Filmhuis Kampen 

Mrs. Harris Goes to Paris is het betoverende verhaal van een ogenschijnlijk gewone Britse huishoudster wiens droom om een couture-jurk van Christian Dior te bezitten haar meeneemt op een bijzonder avontuur naar Parijs.I.s.m. Zonta, opbrengst t.b.v. Moedige Ouders Elburginfo www.filmhuiskampen.nl

V!VA! zingt “ Lentekriebels"

15:15 uur | De Burgwal - Huis van muziek en verdieping

Op zondag 26 maart geeft Vocaal Vrouwen Ensemble V!VA een concert in De Burgwal, getiteld ‘ V!VA! heeft lentekriebels!’.

The Hykanon Passion in Buitenkerk

20:15 uur |  

KAMPEN - Zondag 26 maart wordt de The Hykanon Passion in de Buitenkerk uitgevoerd. Aanvang 20:15 uur. Kerk open om 19:30 uur. Ingang alleen via het schoolplein (Mgr. Zwijsenschool) ter hoogte van Oudestraat 217. Gratis toegang. Collecte na afloop voor de onkosten.