‘Favorieten’ centraal op ‘Zondag Anders’

KAMPEN – Wat doe je als je in je leven wel zoekt naar bezinning en verdieping, maar een ‘normale’ kerk te zwaar vindt, of deze gewoon te weinig past bij jouw veranderde denkbeelden over geloven?  

Dan neem je eens een kijkje bij de zogenoemde ‘Zondag Anders' diensten van de Vereniging van Vrijzinnigen Kampen-Noordoostpolder. Ook jij mag invulling geven aan de dienst van zondag 26 maart. Deze Zondag Anders worden mensen gevraagd hun 'favorieten' in te brengen. ‘Wat is jouw favoriete (Bijbel)verhaal, boek, gedicht of lied?', zo vraagt voorganger Anneke van der Velde. ‘Jij hebt nu de kans om dat in een Zondag Anders dienst te laten horen, ingebed in andere inzendingen van 'favorieten'.'
Niet alleen de Bijbel is vindplaats van zin en betekenis, maar we zien muziek, literatuur, poëzie en kunst ook als belangrijke inspiratiebronnen.' Daarom heeft Anneke deze keer leden uitgenodigd te vertellen, laten zien of horen wat voor hen betekenis heeft en geeft in het leven. Ook jij mag dat doen, als lezer van dit bericht. Mail Anneke (vandaag nog!) wat jij zou willen vertellen: veld5834@planet.nl. ‘Je kunt een verhaal of gedicht laten horen, je kunt een boek toelichten. Natuurlijk is ook een kunstwerk welkom, of misschien wil je wel iets vertellen over je favoriete bezigheid.' Locatie: Levensbron, aan de Vloeddijk 62 te Kampen. Welkom rond 10.00 uur; start dienst om 10.15 uur.