VV Kampen geeft wedstrijd met twee defensieve fouten uit handen

KAMPEN - VV Kampen scoorde zaterdag twee fraaie velddoelpunten in de wedstrijd tegen Ulu Spor en leek aardig mee te komen. Door twee defensieve fouten na rust werden de punten echter weggegeven in een duel dat eindigde in 2-4.

In de 20e minuut zag het daar nog niet naar uit. VV Kampen-speler Youef Nasher pikte een bal achter de achterhoede van de tegenstander op en maakte een echte spitsengoal: 1-0. Amper een minuut later stond het echter alweer gelijk. Ulu Spor slaagde er vervolgens in om de baas te worden op het middenveld. In de 37e minuut kregen de gasten een vrije trap te nemen die bij de tweede paal belandde en daar door een vrijstaande speler van Ulu Spor werd binnengewerkt.

Met een 1-2-achterstand bij rust zaten de Kampenaren nog in de wedstrijd. Door geschutter achterin gaf VV Kampen de wedstrijd alsnog cadeau. Eerst werd er in de 65e minuut onnodig een strafschop veroorzaakt (benut door Ulu Spor) en 5 minuten later ging het verdedigend opnieuw mis. Bij een stand van 1-4 was de wedstrijd gespeeld. Helemaal toen VV Kampen nog een strafschop miste. Hoewel het later alsnog 2-4 werd. De treffer van Daan Landsman in de 85e minuut kwam alleen te laat. Trainer Cor Bottenberg baalde na afloop. "We geven de goals echt te makkelijk weg. Dat is extra zuur als je zelf als VV Kampen twee prima velddoelpunten maakt. Van de andere kant hebben de jongens er echt alles aan gedaan.”