Opnieuw winst voor hockeyvrouwen

KAMPEN – Het eerste dameshockeyteam (DO25-1) van Hockey Club Kampen (HCK) heeft zondag op eigen terrein de hockeysters van Zwolle met 2-1 verslagen.

In een gelijk opgaande wedstrijd hield Zwolle het tempo hoog. Niettemin pakte HCK een voorsprong door een doelpunt van Rook. Een minuut later stond het echter alweer 1-1. Er waren veel kansen voor beide teams en daarvan wisten de Kamper dames er nog eentje te benutten.

Clubkampioenschappen karate bij Van Dijk

KAMPEN – Circa dertig karateka doen zaterdag mee aan de clubkampioenschappen karate bij de budosportschool van Jetze van Dijk, gevestigd in sportschool SFC. De kampioenschappen beginnen om 10.00 uur en zijn voor zowel jeugdleden als senioren.

Slotfase wordt Zalk wederom fataal

ZWOLLE – De voetballers van Zalk hebben zaterdag met 3-0 verloren van Wijthmen. De treffers vielen in de slotfase en daarmee was het voor de vierde keer in korte tijd dat Zalk aan het einde van het duel het deksel op de neus kreeg. In de eerste helft had Zalk heel aardig gevoetbald en was met name Michel Hamer dreigend. Het volgende duel voor Zalk is de wedstrijd tegen Ulu Spor.