Afbeelding
Foto: All In Ingrid

Verse bloemen en kleuren zijn het handelsmerk van All In Ingrid

Een uitgebreid assortiment bloemen, binnen- en buitenplanten en woonaccessoires. Dat is All In Ingrid in een notendop. De bloemist geeft winkelcentrum de Hanzewijk letterlijk en figuurlijk kleur en biedt iedere dag weer verse bloemen.

All In Ingrid wordt gerund door Ingrid van Hout, die 15 jaar geleden een bloemenzaak begon in IJsselmuiden. Destijds was de bloemist gesetteld in het pand van supermarkt Boni. Nog altijd heeft All In Ingrid klanten uit deze beginperiode, hoewel de zaak inmiddels alweer een hele tijd is gevestigd in winkelcentrum Hanzewijk. Daarnaast heeft All In Ingrid een vestiging in Ens. De zaak onderscheidt zich met een ruim assortiment aan bloemen en planten en het feit dat er dagelijks verse bloemen binnenkomen. Verder werkt het bedrijf zo duurzaam mogelijk en een duurzaamheidscertificaat is daarvan het bewijs. 

 All In Ingrid heeft zich met jarenlange ervaring gespecialiseerd in bloemwerken voor bruiloften en begrafenissen.

De jarenlange ervaring maakt dat All In Ingrid zich tevens heeft kunnen specialiseren in twee bijzondere takken van sport, waarbij alles draait om de wens van de klant: bruiloften en uitvaarten. Zowel ´de mooiste dag van je leven´ als het afscheid nemen van een geliefde is een moment waarbij de juiste bloemen een belangrijke rol kunnen spelen. Van Hout: ¨Wat betreft de bruiloften doen wij zowel het wat eenvoudiger werk, waarbij je kunt denken aan enkel een bruidsboeket, als het compleet stylen van de feestlocatie. Vooraf hebben we een gesprek, zodat we het stel een beetje leren kennen en weten van hun wensen zijn. Overigens kunnen mensen ons tevens benaderen voor het stylen van events.¨  Wat betreft dat laatste is het goed om te weten dat All In Ingrid altijd goed op de hoogte is van de laatste trends. Momenteel zijn het vooral felle kleuren die het goed doen. Die zie je terug in de boeketten in de zaak, al kan je natuurlijk ook geheel naar wens een boeket laten samenstellen. Met Moederdag in aantocht is het aankomend weekend vanzelfsprekend het moment om een mooie bos bloemen te kopen. Om alvast een beetje in de stemming te komen geeft All In Ingrid 2,50 euro korting op de bezorging voor wie een Moederdagbestelling doet bij All In Ingrid en de uitknipbon inlevert. De korting geldt alleen voor boeketten die worden bezorgd op zaterdag 13 of zondag 14 mei.   

All In Ingrid

Hanzeplein 15

Kampen

www.alliningrid.nl