Podcast over moeilijk bespreekbare onderwerpen

KAMPEN - Sjoerd de Graaf (27) en Mystique Veenendaal (19), stagiaires bij Humanitas, zetten zich via podcasts in om jongeren zelf aan het woord te laten over moeilijk bespreekbare onderwerpen. 

Er zijn reeds vier afleveringen te beluisteren: de kennismaking met Sjoerd en Mystique, over eenzaamheid met Justin, depressie met Marit en over burn out met Nanna en Annemarijn. Op de planning staan nog eetstoornis en onzekerheid. Luister via  Home | PodNL (podcastluisteren.nl)
Sjoerd en Mystique vertellen: “Steeds meer laten we onze mooiste kant zien op plekken als sociale media. We willen er perfect uit zien en we doen steeds meer mee aan een irrealistisch beeld. Wanneer praten we eigenlijk nog over waar we mee zitten?”
Sjoerd en Mystique zijn er klaar mee om hier niet over te praten. Dat is de reden dat zij de podcast Gedachtebaas hebben opgericht. Mystique: ‘Het had mij enorm geholpen om gewoon te weten en te horen dat ik niet alleen was in mijn strijd’.
Wie een verhaal heeft en dit wil delen kan dat laten weten via gedachtebaas@gmail.com.

Johannes de Heer

KAMPEN - In de Vrije Evangelische Gemeente aan de Boven Nieuwstraat wordt zondag 21 mei een dienst gehouden waar liederen uit de bundel van Johannes de Heer worden gezonden.

Het thema van de dienst is 'Zijn liefde zocht mij'. Voorganger is ds. Tim Kamp. Aanvang 19:00 uur.