Afbeelding
Foto Tennekes

Heaven Presents in 't Ukien trekt volle zaal

KAMPEN – Nog voordat de deuren van ’t Ukien op 13 mei openden, was er al geen ticket meer te krijgen voor Heaven Presents: Vrienden van Heaven. De eerste editie van dit 18+-feest met onder andere DJ’s Novi, Mattie, 2Sides en Tom van der Weerd was een succes.

Toen Julian Timmerman vorig jaar op de 90s-party in ’t Ukien draaide, had hij niet gedacht dat hij een jaar later die zaal zou uitverkopen met een zelf georganiseerd feest. Toch besloot hij na die 90s-party met zijn vriendengroep een 18+-avond uit te denken en op te zetten.

Tal van DJ’s van Kamper bodem werd gevraagd om te draaien en het volledige arsenaal van Gait van der Weerd en Jack Postma werd hiervoor gereserveerd: van trussen tot boxen en van schermen tot CO2-guns. Matt Mookus en Julian Timmerman onderhielden gedurende dit proces nauw contact met de popzaal en namen elk goed advies ter harte. Senna Kwakkel bedacht de kenmerkende huisstijl van Heaven Presents en onderhield de socials. 

Hierdoor werd het feest al populair nog voordat de ticketverkoop startte. Vier dagen opbouwen door de jongens en technici werd beloond: ruim 400 mensen vonden hun weg naar 't Ukien.

Met Heaven Presents is er een geslaagd nieuw feest bij, dat van grote toegevoegde waarde blijkt voor de Kamperse jongeren. Alles werd bedacht en uitgevoerd door Julian Timmerman, Matt Mookus, Twan Goudbeek, Binyam Diertens, Mark Dijkstra en Jordy Sleurink, met bijdragen van vele sponsoren.