BrugMedia komt weer met Eregalerij der kampioenen

KAMPEN - De sportredactie van BrugMedia plaatst elke zomer traditioneel de Eregalerij. Dit is een collage met foto´s van sportkampioenen in de gemeente Kampen, gepubliceerd in meerdere edities.

Nu het sportseizoen ten einde loopt is het de tijd om weer een oproep te plaatsen. Elke vereniging en iedere individuele sporter die in het achterliggende seizoen kampioen is geworden, kan een foto mailen naar sportredactie@brugmedia.nl. Het maakt daarbij niet uit of je uitkomt op het hoogste niveau en welke leeftijd je hebt. Elke kampioen verdient het om (nog) een keertje in de spotlights te worden gezet. De foto´s worden gepubliceerd in de zomermaanden.

Kampen krijgt slaag en verlaat roemloos de vierde klasse 

KAMPEN - De voetballers van VV Kampen hebben zaterdag afscheid genomen van de vierde klasse met een pijnlijke nederlaag. De al gedegradeerde Kampenaren verloren met 0-9 van MSC. 

De Kampenaren konden vrijuit voetballen en zich nog een keer in de picture spelen, ook met het oog op komend seizoen waarin Kampen een frisse start wil maken. Tegen het hooggeplaatste MSC zat dat er zaterdag geen moment in. Met vier treffers was Mart Jonkers de gevierde man bij MSC.