Zondagsrust Buiten, vlak voor aanvang
Zondagsrust Buiten, vlak voor aanvang Foto: 't Ukien

Zondagsrust Buiten op 4 juni en 2, 9 en 23 juli bij 't Ukien in het gras

KAMPEN – Aan de rand van Het Groene Hart van Kampen vindt op zondag 4 juni, 2 juli, 9 juli en 23 juli Zondagsrust Buiten plaats. Bij Zondagsrust draait het allemaal om vredig bijkomen van de week, terwijl er wordt genoten van leuke livemuziek en een lekker borrelplankje.

Op het terrein van ’t Ukien heerst deze dagen een festivalsfeertje. Plaatsnemen aan de kleurige tafeltjes of met een zelf meegenomen kleedje in het gras: het kan allemaal.

Voor de kinderen staan de knutseltafels klaar en er kan ook worden gevoetbald of met water worden gespeeld.

Kim en Nick

Op zondag 4 juni maken Kim en Nick de muziek. De coverband voor iedere sfeer, van fluisterzacht tot stevig swingend. Gedoseerd op de achtergrond of lekker dansen in het gras. Goede liedjes met passie gebracht. Het repertoire is van rock ‘n roll tot soul en van evergreens tot de laatste ‘Top 40’-hits; alles smaakvol akoestisch gearrangeerd.

Tamar en Michel

Op zondag 2 juli staan Tamar en Michel van Brainwavez op het buitenpodium. Hun hiphop in een akoestisch jasje, met hier en daar een cover.
Op zondag 9 juli verzorgt het vocaal vrouwenensemble V!va! ze muziek onder leiding van Marjo van Someren. Het koor bestaat uit negen zangeressen die verschillende muzikale stromingen zingen. Onder begeleiding van piano en viool vullen ze deze middag met hun stemmen en aanwezigheid.

Gratis

Het terrein van Zondagsrust Buiten bij 't Ukien opent om 13:00. De livemuziek vangt rond 14:00 aan en bestaat uit verschillende setjes tot ongeveer 16:30. Toegang is gratis. Meer informatie over dit evenement is te vinden via www.ukien.nl of via @ukien_kampen op Insta.

Meer cultureel: 16 & 17 juni - Full Color Festival
Cultureel en kleurrijk festival met divers en gezellig programma.
Voor de bardiensten op zaterdag zijn nog vrijwilligers nodig. Zin om mee te helpen? Meld je aan: www.fullcolorfestivalkampen.nl.