Taxatiemiddag Stedelijk Museum
Taxatiemiddag Stedelijk Museum Foto: Eigen foto

Taxatiemiddag antiek en curiosa in het Stedelijk Museum Kampen

Algemeen Ingezonden

Wie bezit niet iets waarvan je razend benieuwd bent naar degeschiedenis, herkomst en de waarde? Zou je misschien toch dat pareltje in huis hebben? Tijd dus om dat antiek of curiosa eens in te pakken eneen expert er naar te laten kijken. Misschien word je verrast en is het meer waard dan je dacht.Of het nu een schilderij, porselein, zilverwerk of een boek is, je krijgt zaterdag 13 april de kans om het te laten taxeren in het Stedelijk Museum Kampen. De Stichting Vrienden Stedelijk Museum Kampenorganiseert deze taxatiemiddag vanaf 13.30 - 16.00 uur. 

Maar liefst 3 taxateurs zitten die middag klaar om allerlei antiek of curiosa te taxeren. De van Kunst en Kitsch bekende taxateur Joseph Estié is expert op het gebied van porselein, aardewerk, zilver enmeubelen. Jan Poutsma weet alles van oude boeken en kaarten. Als derde taxateur gaat Bart Schaftenaar schilderijen, beelden en glas met een deskundige blik jouw object beoordelen. 

De kosten zijn € 10 voor de taxatie van 2 objecten.  Per persoon mag je maximaal 2 objecten laten taxeren. Je kunt je niet aanmelden. 

Wanneer je 13 april ook de nieuwste tentoonstelling Meidenpracht, Vrouwenkracht in het Stedelijk Museum en de Synagoge wilt bezoeken biedt het museum 50% aan op de toegangsprijs. En met een Museumkaart kun je altijd gratis naar binnen.