Afbeelding
Foto: aangeleverd

Stichting Aangepast Sporten Kampen ontvangt genereuze donatie

Algemeen

KAMPEN - Ronde Tafel 30 Kampen heeft € 4.128,07 geschonken aan de Stichting Aangepast Sporten Kampen (SASK). Deze stichting zet zich in voor het bevorderen van sportieve activiteiten voor mensen met verschillende beperkingen. Met 43 enthousiaste leden wil de stichting inclusiviteit en plezier te bevorderen door middel van sport. De donatie van Ronde Tafel 30 Kampen zal hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

De fondsen werden onder andere verzameld met de levendige fundraiser Full Color Run, waar leden van de Ronde Tafel 30 Kampen, samen met de deelnemers, zich verenigden om een mooie Run te lopen en uiteindelijk dit gemeenschappelijk doel te ondersteunen. De voorzitter van Ronde Tafel 30 Kampen, Niels Keulen, uitte zijn waardering voor de vrijgevigheid van de gemeenschap en benadrukte de toewijding van de Ronde Tafel aan het ondersteunen van lokale initiatieven. Hij vertelt: “We zijn vereerd om een rol te spelen in het bevorderen van inclusiviteit en sportmogelijkheden voor mensen met beperkingen. De Stichting Aangepast Sporten Kampen doet geweldig werk. We zijn blij om een rol te mogen spelen om hun inspanningen te ondersteunen.”

SASK is evenzeer dankbaar voor de donatie en ziet ernaar uit om het geld te gebruiken om de voetbalactiviteiten voort te zetten en te verbeteren. Het Bestuur van de Stichting, deelde hun dankbaarheid en zei: “Deze genereuze bijdrage stelt ons in staat om onze missie voort te zetten en hopelijk meer mensen met beperkingen te betrekken bij sport. We waarderen de steun van de Ronde Tafel 30 Kampen en de deelnemers van de Full Color Run.”

De donatie van de Ronde Tafel 30 Kampen benadrukt de impact die lokale organisaties kunnen hebben wanneer ze hun krachten bundelen voor een gemeenschappelijk doel. Diverse serviceclubs binnen Kampen organiseren jaarlijks evenementen om geld op te halen voor lokale goede doelen.