Afbeelding
Foto: SASK

Stichting Aangepast Sporten Kampen doet een beroep op U.

· leestijd 1 minuut Algemeen Ingezonden

In actie voor Stichting Aangepast Sporten Kampen

Collecteweek het Gehandicapte Kind van 14 tot en met 19 november 2022

Bestuursleden van Stichting Aangepast Sporten Kampen gaan binnenkort op pad om geld in te zamelen voor activiteiten voor hun G-zaalvoetbal teams, en daarnaast steunen ze de landelijke collecte van de NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind). 

Sinds 1997 is SASK in de gemeente Kampen actief in het aanbieden van sportmogelijkheden voor mensen met een beperking. Wekelijks worden er in sporthal Cellesbroek specifieke trainingen gegeven om de voetbalcapaciteiten van deze groep spelers verder te ontwikkelen. 

Meedoen is belangrijker dan winnen, is het motto van de stichting. Het uiteindelijke doel is om iedereen te kunnen laten sporten. Dat kan in een aangepaste vorm zijn, maar ook door de integratie te bevorderen tussen de doelgroep en reguliere sporters.

SASK kan niet bestaan zonder sponsoren, donateurs en spontane acties. Net als vele andere organisaties en verenigingen maakt SASK de afgelopen maanden moeilijke tijden door. Voor kinderen en jongeren met een beperking is het extra lastig te begrijpen wat er momenteel in de wereld om hen heen gebeurt. Gelukkig kunnen zij nu weer sporten en zien elkaar weer. 

De collecte van het Gehandicapte Kind biedt ook dit jaar uitkomst! Deze grote, landelijke stichting zet zich in om geld in te zamelen voor kinderen en jongeren met een handicap. De opbrengst hiervan gaat naar honderden waardevolle projecten door heel Nederland. Uiteraard staat SASK hier volledig achter en krijgt nu de mogelijkheid om mee te collecteren voor een eigen project. Dankzij een 50/50-regeling van het Gehandicapte Kind kan men 50% van het bedrag dat men zelf ophaalt, besteden aan dit project. Voor beide partijen dus een win-winsituatie! Hoe meer collectanten meedoen, hoe hoger de opbrengst wordt.

Help mee, geef 2 uur van uw tijd!

Wilt u ook dat kinderen met een handicap samen kunnen spelen en sporten? Wilt u SASK een duwtje in de rug geven? Met een paar uurtjes collecteren, maakt u al een groot verschil.

Stichting Aangepast Sporten Kampen is blij met uw steun!

Aanmelden kan door een berichtje te sturen naar de contactpersoon voor deze actie, mevrouw Gerda Bout-Faber via e-mailadres: gerdabout@hotmail.com of telefoonnummer 06-44912584.