Maranatha-avond met Jacques Brunt

donderdag 30 juni 2022 19:45 t/m 21:30

Op donderdag 30 juni wordt er een interkerkelijke Maranatha-avond georganiseerd aan het Tasveld 30 in IJsselmuiden. Jacques Brunt komt voor de tweede keer spreken over het thema ‘Gemeente-zijn in de Eindtijd’. Iedereen uit Kampen, IJsselmuiden en omgeving is van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen.

Als afsluiting van het seizoen geeft Jacques Brunt in IJsselmuiden een tweetal lezingen over wat de Bijbel zegt over de tijd waarin wij leven en de toekomende tijd. Op 16 en 30 juni is hij gevraagd om de laatste lezingen van dit seizoen te verzorgen. Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven, heeft de Heere een hele andere wending gegeven aan zijn leven en dat van zijn gezin. Inmiddels spreekt Jacques Brunt door heel het land met veel passie over God en Zijn Woord. 

Meer informatie De avond wordt gehouden aan het Tasveld 30 in IJsselmuiden. De inloop is vanaf 19.30 uur, aanvang 19.45 uur. De avond is gratis, wel wordt er een collecte gehouden voor de onkosten. Aanmelden kan via Eventbrite (zoek naar Jacques Brunt), maar kan ook ter plekke. 

Locatie

  • Hatikvah

    Tasveld 30
    8271rw IJsselmuiden