Afbeelding
Foto: Wim Paas

Kledingactie MAF

woensdag 22 maart 2023 9:00

IJSSELMUIDEN - Al meer dan 10 jaar maakt Arjan Paas als MAF-piloot bijna dagelijks (levensreddende) vluchten met zijn kleine vliegtuig. De laatste jaren bereikt hij zo de meest ontoegankelijke dorpen in het bergland van Papoea Nieuw Guinea (PNG), waar Arjan met zijn gezin ook woont. Het pilotengezin ontvangt geen salaris van MAF ((Mission Aviation Fellowship). Voor het gezin en voor de vliegtuigen is veel geld nodig. Daarom organiseert de thuisfrontcommissie (TFC) allerlei acties om Arjan “in de lucht te houden” Eén daarvan is de kledingactie.

Twee keer per jaar wordt aan de Oosterholtseweg 20a in IJsselmuiden (merk)kleding, schoenen en accessoires aangeboden voor schappelijke prijzen. De kledingcollectie bestaat uit nieuwe en tweedehandse dames-, kinder- en herenkleding. Dit voorjaar start de verkoop op woensdag 22 maart om 9:00 uur. Andere openingstijden en meer informatie zijn te vinden op www.maf.nl/paas of www.bushpiloot.nl. Voor vragen kan men mailen met whpaas@gmail.com.