Afbeelding
Foto: kamper-leefstijlakkoord

Informatiebijeenkomst over betaalbaar en gezond eten

maandag 27 maart 2023 19:00 t/m 20:00

KAMPEN - Door de sterk gestegen prijzen valt het tegenwoordig niet mee om betaalbaar de boodschappenkar te vullen met gezonde producten. Om deze reden wordt er een gratis informatiebijeenkomst georganiseerd over betaalbaar en gezond eten. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd vanuit het Kamper Leefstijlakkoord.

De bijeenkomst wordt gehouden op maandag 27 maart van 19 tot 20 uur in sportcafé De Reeve (sporthal De Reeve). Deelnemers krijgen onder andere te horen hoe ze gezond kunnen eten, wat het verschil is tussen verse groente en groente uit de vriezer of blik, welke producten je kunt invriezen om minder te verspillen en wat je kunt eten als vervanger van vlees. 

Opgeven kan via aanmeldenkampen@gmail.com of info@sportservicekampen.nl. Meer informatie over het Kamper Leefstijlakkoord staat op www.kamperleefstijlakkoord.nl.