Afbeelding
Foto: eigen foto

Activiteitenmarkt XXL

zaterdag 15 april 2023 10:00

KAMPEN – Kinderboerderij Cantecleer wil voor zaterdag 15 april in samenwerking met het Full Color Festival een Activiteitenmarkt XXL organiseren. In de gemeente Kampen is er voor iedereen wel een sportieve, creatieve en culturele activiteit te vinden. Dat wil men aan jong en oud presenteren. 

Deelnemers kunnen deze dag hun activiteit promoten middels kleine workshops, demonstraties, optredens of ontmoetingen bij een kraam. Daarnaast is het volgens de organisatie een goede gelegenheid om nieuwe leden te werven en vrijwilligers. Deelname is gratis. Voor kramen, een podium en gratis hamburgers wordt gezorgd, evenals een springkussen en andere voorzieningen. De dag wordt gefinancierd door het heropening fonds van de gemeente Kampen.

Wie met een vereniging/club/activiteit wil deelnemen, kan zich aanmelden via info@cantecleer.com onder vermelding van activiteitenmarkt XXL.

Locatie